ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 30/12- 5/1/2020

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΡΙΟΣ.  Μην αφήσετε να σας χαλάσουν την διάθεση. Στην καριέρα σας έχετε ευχάριστα νέα, ίσως μια πρόταση σας χαροποιήσει. Μην χάσετε την ευκαιρία από υπέρμετρη αισιοδοξία. Την πρωτοχρονιά θα περάσετε ευχάριστα με παρέες και ομάδες που σας φτιάχνουν την διάθεση. Με τον Άρη να σας βοηθά εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου να υποστηρίξετε τις ιδέες σας και να τολμήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Η Αφροδίτη σας κάνει αξιαγάπητους σε παρέες και ομάδες εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ.  Όσο και να αισθάνεστε έξω από τα νερά σας με τον Ουρανό στο ζώδιο σας να ξέρετε ότι αυτή την εβδομάδα είναι για καλό. Πρωτότυπες ιδέες είναι έτοιμες προς εφαρμογή. Ευχάριστα νέα από το εξωτερικό ή από ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία από την δική σας. Η πρωτοχρονιά σε διαφορετικό  mood από ότι συνήθως, αλλά μοναδική και ξεχωριστή μέρα, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στην αλλαγή ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή όμως σε οικονομικά ανοίγματα τις επόμενες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Αναλύετε κάθε τι που συμβαίνει και όχι άδικα γιατί κάθε τόσο έχετε κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και δεχθείτε ανθρώπους με τους οποίους έχετε καλές αναμνήσεις από  παλιά ή χαρείτε με μία είδηση που θα λάβετε για οικονομικό θέμα. Ο Άρης θα σας φέρει αντιμέτωπους με συνέταιρους-συνεργάτες ή τον/την σύντροφο. Ενώ η Αφροδίτη δίνει μια νέα πνοή και αισιοδοξία στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Η πρωτοχρονιά θα κυλήσει όμορφα κοντά σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αγάπη τους προς εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Φίλοι και συνεργάτες σας εκπλήσσουν ευχάριστα, ο/η σύντροφος σας φέρνουν  κοντά σε παρέες ή ομάδες για να περάσετε χαρούμενοι την Πρωτοχρονιά. Αργότερα θα έχετε μια ευχάριστη είδηση για μια συνεργασία ή για ένα γάμο. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε κάτι σημαντικό στην προσωπική σας ζωή. Η καθημερινότητα και ο χώρος εργασίας θα απαιτήσουν πολύ από την ενέργειά σας στο τέλος της εβδομάδας. Η Αφροδίτη σας δίνει την δυνατότητα να χειριστείτε πιο εύκολα οικονομικά που αφορούν τρίτους και αυτό αφορά το δεύτερο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ.  Αν και γιορτινές μέρες, εσείς τα ευχάριστα και συνάμα ξαφνικά νέα θα τα έχετε από τον χώρο τις δουλειάς και της καριέρας. Δεν θα πάψετε να σκέπτεστε τους στόχους σας ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Επίσης θετικά νέα και σε θέματα υγείας. Επιτυχία σε στόχους και κοινωνική άνοδο. Τις γιορτινές μέρες θα είστε μαζί με ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον σας και τον/την σύντροφό σας. Ο Άρης σας κάνει ενθουσιώδεις αλλά και επιθετικούς σε αισθηματικά θέματα. Η Αφροδίτη ευνοεί στις συντροφικές σχέσεις και στις συνεργασίες, εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Από κει που δεν το περιμένετε θα έχετε εξομολογήσεις ίσως συναισθηματικές (ερωτικές) ή ένα δημιουργικό σχέδιο παίρνει σάρκα και οστά μετά από πληροφορίες που σας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Το θέμα είναι ότι θα διασκεδάσετε με ανθρώπους που αγαπάτε  και με τα παιδιά, τις γιορτινές μέρες. Έχετε την εύνοια να πετύχατε ότι σας ευχαριστεί, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας στις εντάσεις στην οικογένεια. Εύνοια στο χώρο εργασίας θα έχουν οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ.  Για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου έρχονται νέα που αφορούν ακίνητα ή την οικογένεια που έχουν σχέση με κληρονομιές ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Θετική έκβαση θα έχουν οι συζητήσεις με την οικογένεια. Αισθάνεστε την αγάπη και την δεκτικότητα της οικείων προσώπων. Τις μέρες των γιορτών θα τις περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα και θα αισθανθείτε την θαλπωρή της οικογένειας. Με τον Άρη στο τέλος της εβδομάδας γίνεστε πολύ πιο δραστήριοι, ερωτικοί και δημιουργικοί. Η Αφροδίτη ευνοεί τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο σε ότι έχει σχέση με τα ερωτικά και δημιουργικά σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Ευχάριστα νέα για εσάς περισσότερο του πρώτου δεκαήμερου, αλλά και για όλα τα δεκαήμερα. Οι μέρες των γιορτών σας βρίσκουν πολυάσχολους με φίλους και γνωστούς να σας δίνουν χαρά. Θα βρίσκεστε συνέχεια σε κίνηση και συζητήσεις ακόμα και την παραμονή της πρωτοχρονιάς για συνεργασίες και συζητήσεις με τον/την σύντροφο. Ρομαντικά με αγαπημένα πρόσωπα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα θα περάσετε την πρωτοχρονιά. Η Αφροδίτη δείχνει τις καλές σχέσεις με την οικογένεια για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Στο τέλος της εβδομάδας ασχολείστε πιο έντονα με οικονομικά θέματα εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Ακόμα και την πρώτη εβδομάδα του έτους η δουλειά και το οικονομικό σας απασχολούν. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου να είστε έτοιμοι να ακούσετε μια πληροφορία που θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο και αν την χειριστείτε σωστά θα έχετε και έσοδα από εκεί που δεν το περιμένατε. Οικογενειακά θα περάσετε την πρωτοχρονιά με την αίσθηση ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας βοηθούν ηθικά και ίσως οικονομικά. Είναι μία ήσυχη εβδομάδα για το δεύτερο δεκαήμερο με την Αφροδίτη να τους βοηθά να κάνουν κοντινά ευχάριστα ταξιδάκια με αγαπημένα πρόσωπα. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει την δυνατότητα να ανασυγκροτηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Με αυτό το συνωστισμό στο ζώδιο σας πάλι καλά, θα είναι μια ανάπαυλα για τους περισσότερους από εσάς. Ευκαιρία να ξεκουραστείτε για την περεταίρω δυναμική παρουσία σας λίγο αργότερα. Το πρώτο δεκαήμερο έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις και στις συζητήσεις με νεαρά άτομα. Είναι τυχερή και ευχάριστη περίοδο για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Ο Άρης στο τέλος της εβδομάδας προμηνύει την ανταγωνιστική τάση που έχουν κάποια άτομα απέναντι σας. Την Πρωτοχρονιά θα την περάσετε με φίλους σε ένα ευχάριστο και ρομαντικό περιβάλλον. Δεν θα λείψουν και τα κρυφά συναισθηματικά ή απογοητεύσεις για το δεύτερο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Ουδέτερα θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς. Μην αφήνετε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό σας να σας ταλαιπωρούν. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει κρυφές συζητήσεις και ίσως του αποκαλυφθούν μυστικά που θα τους ξαφνιάσουν σε σχέση με την οικογένεια, την πατρίδα ή το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες προς όφελος σας. Η Αφροδίτη σας κάνει συμπαθείς και αγαπητούς. Ενώ ο Άρης σας δίνει δυναμική παρουσία σε ομάδες στο τέλος της εβδομάδας. Την Πρωτοχρονιά θα προτιμούσατε ένα ήσυχο περιβάλλον για να χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ.  Είστε σε διαρκή κίνηση όλοι οι Ιχθύες, η εβδομάδα δεν θα έχει μεγάλες διακυμάνσεις για τους περισσότερους από εσάς. Αισθάνεστε ότι πρέπει να κρατήσετε πιο αργούς ρυθμούς. Μόνο το πρώτο δεκαήμερο δεν θα τα καταφέρει, γιατί είναι η εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις (θετικές) δεν θα προλαβαίνει τις εναλλαγές. Θα βρίσκεστε συνέχεια με κόσμο, οι παρέες και το περιβάλλον θα αναζητούν την συντροφιά σας. Αφουγκραστείτε και πάρτε έξυπνες ιδέες. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα είστε όλοι οι ιχθύες το επίκεντρο της συντροφιά σας την Πρωτοχρονιά. Στο τέλος της εβδομάδας το πρώτο λόγο θα έχει η δουλειά.                      

Σχετικά